nieuwsbrief oktober 2018

Lieve Lezer,

Hierbij ontvang je de allereerste erwarenschapen-nieuwsbrief! Als je dat net zo leuk vindt als ik, stuur ik je ’m de volgende keer ook. Geef je op via:
suzanne@erwarenschapen.nl.
Zeg je, nou nee bedankt, ik moet al zoveel lezen, laat me dat dan vooral even weten!

 


Viltworkshops
Vanaf dit najaar geef ik viltworkshops op vraag. Als je specifieks iets wilt maken, of leren, kijken we samen naar de mogelijkheden en een passend moment. Dit kan individueel, of in een klein groepje. Mocht je graag, voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of kraamcadeautje, met een aantal mensen samen lekker naaien, ook dat is mogelijk, bij mij, óf bij jou thuis.
Op dinsdag 6 november geef ik van 10 tot 12 uur workshop aan de Van Duijvenvoordestraat 2, in Breda. Daarvoor zijn nog 2 plekken vrij. Kosten zijn 25 euro inclusief materiaal. Voor informatie en aanmelding: suzanne@erwarenschapen.nl, of 076-7850102


Herfst/adventsmarkt 24 november
Op zaterdag 24 november, van 14 tot 17 uur ben ik met mijn viltfiguren te vinden op de herfst/adventsmarkt van de Rudolf Steinerschool, aan de Minckelerstraat in Breda. Daarvoor ben ik al wekenlang druk aan het naaien, mijn handen kunnen mijn ideeën nauwelijks bijhouden. Kabouters, elfjes, engeltjes, allerlei sprookjes in vilt die passen bij de herfst- en winterperiode zullen te zien zijn. Mocht je een eigen verzoek hebben, ook dat hoor ik de 24e graag. Hopelijk tot dan!


Erwarenschapen in de ‘bib’
Eind september is in de keuken van de Antroposofische Bibliotheek in Antwerpen, een piepklein maar fijn boekwinkeltje geopend. Sonia Jansen, een van de drijvende krachten hierachter, én grote fan van mijn werk, vroeg mij een van de keukenkastjes met mijn viltfiguren in te richten. Na vele mails en foto’s vooraf, ontstond ter plekke een prachtig ‘kabinetje’…….., dat inmiddels alweer aanvulling behoeft. Dus binnenkort stap ik weer in de auto naar Antwerpen met nieuwe sprookjes.
Mocht je zelf de ‘bib’ en het winkeltje aan de Gitschotellei 188, ook eens willen bezoeken, dat kan op donderdag, vrijdag en zaterdag. Kijk voor de precieze tijden op www.via-libra.be/bibliotheek/. Een aanrader!