Suzanne van Wezel

Suzanne van Wezel
Suzanne van Wezel aan het werk

Kunst is wat er toe doet. Kunst is de optie om iets nieuws te creëren, opnieuw te beginnen, iets te maken dat er nog niet was.

Daarom is het ook belangrijk kunst te kopen, er geld aan uit te geven. Op deze foto hangt achter mij een zwaantje van Branka Perosevic. Ik heb meer schilderijen van haar. Ook grotere. Zij heeft ook een zwaantje van mij. En kijk wat ze er mee doet!

Zwaan op petticoat
Zwaan op petticoat van Branka

Door de uitwisseling met andere kunstenaars bouw ik mee aan een netwerk voor een nieuwe samenleving. Een samenleving waar iedereen er toe doet, omdat iedereen uiteindelijk een kunstenaar is.

Circusolifant
Circusolifant

Of de door mij gemaakte viltpoppetjes ook kunst zijn? Je mag het zelf bepalen. Maar laat ik mijn opzet, onderzoek en doel erbij vertellen. Dat is: iets te creëren dat in huis aandachtige verbondenheid opbouwt. Verbondenheid met jezelf, met de ander in je nabijheid. En met de natuur, de wereld om je heen.

Ter plekke.