Viltfiguren van Suzanne van Wezel

Elfje voor Loe

Elfje voor Loe
Elfje voor Loe
het ontwerp van Loe
De tekening van Loe

Loe – een klasgenootje van mijn zoon – wilde zo graag een viltpopje van mij hebben.

Met Sint Maarten vroeg ze aan mij of ik een elfje voor haar wilde maken. Dat wilde ik wel. De volgende dag kreeg ik van haar een zelfgemaakte tekening hoe het elfje eruit moest zien.

Wat was ze blij toen het klaar was!

Elfje voor Loe
Elfje voor Loe

herfstbazaar 2018

Herfstbazaar 2018 Breda

Op zaterdag 24 november 2018, van 14.00 tot 17.00 uur was erwarenschapen met een kraampje aanwezig op de Herfstbazaar van de Rudolf Steinerschool in Breda, Minckelerstraat 27, 4816 AD Breda.

nieuwsbrief oktober 2018

Lieve Lezer,

Hierbij ontvang je de allereerste erwarenschapen-nieuwsbrief! Als je dat net zo leuk vindt als ik, stuur ik je ’m de volgende keer ook. Geef je op via:
suzanne@erwarenschapen.nl.
Zeg je, nou nee bedankt, ik moet al zoveel lezen, laat me dat dan vooral even weten!

 


Viltworkshops
Vanaf dit najaar geef ik viltworkshops op vraag. Als je specifieks iets wilt maken, of leren, kijken we samen naar de mogelijkheden en een passend moment. Dit kan individueel, of in een klein groepje. Mocht je graag, voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of kraamcadeautje, met een aantal mensen samen lekker naaien, ook dat is mogelijk, bij mij, óf bij jou thuis.
Op dinsdag 6 november geef ik van 10 tot 12 uur workshop aan de Van Duijvenvoordestraat 2, in Breda. Daarvoor zijn nog 2 plekken vrij. Kosten zijn 25 euro inclusief materiaal. Voor informatie en aanmelding: suzanne@erwarenschapen.nl, of 076-7850102


Herfst/adventsmarkt 24 november
Op zaterdag 24 november, van 14 tot 17 uur ben ik met mijn viltfiguren te vinden op de herfst/adventsmarkt van de Rudolf Steinerschool, aan de Minckelerstraat in Breda. Daarvoor ben ik al wekenlang druk aan het naaien, mijn handen kunnen mijn ideeën nauwelijks bijhouden. Kabouters, elfjes, engeltjes, allerlei sprookjes in vilt die passen bij de herfst- en winterperiode zullen te zien zijn. Mocht je een eigen verzoek hebben, ook dat hoor ik de 24e graag. Hopelijk tot dan!


Erwarenschapen in de ‘bib’
Eind september is in de keuken van de Antroposofische Bibliotheek in Antwerpen, een piepklein maar fijn boekwinkeltje geopend. Sonia Jansen, een van de drijvende krachten hierachter, én grote fan van mijn werk, vroeg mij een van de keukenkastjes met mijn viltfiguren in te richten. Na vele mails en foto’s vooraf, ontstond ter plekke een prachtig ‘kabinetje’…….., dat inmiddels alweer aanvulling behoeft. Dus binnenkort stap ik weer in de auto naar Antwerpen met nieuwe sprookjes.
Mocht je zelf de ‘bib’ en het winkeltje aan de Gitschotellei 188, ook eens willen bezoeken, dat kan op donderdag, vrijdag en zaterdag. Kijk voor de precieze tijden op www.via-libra.be/bibliotheek/. Een aanrader!

Zelf vilten poppetjes maken

 

Cowgirl Jane

Viltfiguren en vilten poppetjes kan je ook goed zelf maken. De rijke kleuren en het zachte warme materiaal leveren mooie werkstukjes op. Een goed idee voor een verjaardags- of kraamcadeautje!

Suzanne van Wezel biedt je de mogelijkheid om onder haar begeleiding te werken, alleen of in een groepje.

Neem contact op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Esdoornmeisje
Esdoornmeisje

Van Duijvenvoordestraat 2
4825 CB Breda
076 7850102
suzanne@erwarenschapen.nl

 

 

 

 

Viltpoppetjes kopen

Wil je liever iets kant en klaar? Kijk bij de vele voorbeelden van viltpoppetjes die ik al gemaakt heb. Ik maak eventueel ook iets voor jou op maat.

De wijze

De-wijze
De wijze

Luc Ambagts, 60 jaar! Deze wijze maakte ik als eerbetoon-cadeautje aan zijn voorliefde voor antroposofische geesteswetenschap, die hij vertaalt naar de dagelijkse praktijk. Zie: steinerinessentie.nl.